Reklamfilm från 50.000kr

Varför reklamfilm och var ska jag använda den?

Ta fram en reklamfilm på 20 sekunder till 2 minuter för att beskriva ditt företag. Låt besökarna på din webplats förstå vad du säljer på ett snabbt och lättsamt sätt. Använd filmen för att rikta dig direkt mot din målgrupp på Youtube, Facebook eller via LinkedIn.

Det har aldrig varit lättare att nå den du söker. Utmaningen är numera att få din målgrupp att förstå dig och gilla ditt budskap. Det kan vi hjälpa dig med.

Om du vill sälja direkt mot konsumenter kan filmen sändas via lokal-TV, exempelvis genom MTG:s lokala stationer eller via SF-bio i den stad där du vill nå ut. Priset är lägre än man tror och jag förmedlar gärna kontakten så att du får en bra offert.

Vad kan du köpa av oss?

Här är en film som min medarbetare Mini Gemoll har tagit fram för Strandbaden Hotel.

Filmen är gjord för att förmedla en känsla av hur det är att bo på hotellet och i vilken omgivning det ligger. Den visar medvetet inte detaljer från rummen eller hur själva hotellet är utformat. Målet med filmen är att ge betraktaren en positiv känsla.

En produktion av denna omfattning säljer vi för 50 t kr.

För att skapa ett längre sammanhang eller förklara det du säljer på ett mer omfattande sätt, rekommenderar jag att du lägger till lite pengar så att vi kan göra en större produktion åt dig. Jag tog fram denna film åt EF-språkresor.

Filmen beskriver olika resmål inom London för att sälja in staden som ett resmål för språkstudier till ungdomar i åldrarna 18 – 25 år. Här har kunden fått möjlighet att visa upp ett gäng olika fördelar och beskriva det med hjälp av scenerna tillsammans med beskrivande text i form av grafik.

Denna typ av produktion säljer vi för 150 t kr.

Varför köpa reklamfilm av oss?

Jag har 15 års erfarenhet av filmproduktion i olika format. Filmskolan i Gamleby gav mig en bra teoretisk och praktisk grund att stå på. Jag har jobbat med långfilmsproduktion, som fotograf på SVT, som reklamfilmsproducent och som ansvarig för casting till mer än 150 reklamfilmer.

Efter att ha jobbat med både det kreativa arbetet och den styrande projektledningen för ett flertal olika projekt har jag bestämt mig. Jag vill ge alla mina projekt möjligheten att nå sin fulla potential oavsett hur stor investeringen är för kunden.

Jag jobbar gärna direkt mot slutkund, tillsammans med reklambyrå eller tillsammans med en befintlig produktionsbyrå som behöver hjälp med att skapa film.

Mitt löfte till dig

Jag är väldigt enkel och pragmatisk att jobba med. Vi träffas och ni berättar om era utmaningar för mig. Jag tar fram en beskrivning av hur filmen kan hjälpa er att kommunicera. Vi ses en gång till och beslutar oss för hur filmen ska bli, vad det ska kosta och när den ska levereras. Svårare än så är det inte.

Jag håller budget och tidsplan. Hör gärna av er så får ni prata direkt med mina kunder och höra vad de tycker om sina filmproduktioner.

Hör av dig (070 966 36 35) så snackar vi mer.

Make your own history with Fredrik & Friends